Nitan keräämiä ideoita vanin sisustukseen netin syövereistä

Idea säilytystilan ja leiripöydän luomiseksi.

Autoissa on aina tila vähissä ja matkalla miittipaikalle saattaa pöydät ja tuolit olla pitkin matkustamoa. Tässä idea miten ne saada pöydän kulkemaan kätevästi piilossa matkat ja saa helposti esille leiriä pystyttäessä.

Tässä yksi mahdollisuus sängyn luomiseksi auton takaosaan. Ei järin esteettinen, mutta näyttää hauskalta kaataa.
Jos omaat autossasi yhtä kummallisen näköisen kattokorotuksen kuin isäni, voit hyödyntää tämän kuvan tavoin sängyn alusta säilytystilan lisäksi esiin vedettävän pöydän säilytyspaikkana. Kuvasta poiketen lisäisin ehdottomasti takaovien ikkunoihin verhot. Se lisää yksityisyyttä, mutta auttaa pelastamaan hieman myös aamulla elävältä paahtumiselta kuumina kesäöinä
Sängyn alle voi tehdä myös kätevän kolon mukana kulkeville koirille ja muille pienille karvaisille otuksille.
Scroll to Top